A sminktetoválás előkészületei – tájékoztató

Kattints arra a menüpontra amelyikről szeretnél bővebb információt kapni

A sminktetoválás előkészületei

Általánosságban

 • A sminktetoválásra manapság számos technika használatos. A precizitás, színek bársonyossága, a gyógyulás és fájdalom mértéke is nagyon eltérő. Tájékoztatónk kifejezetten a Magyar Zsuzsa sminktetoválás szolgáltatatással kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza 1993 év óta szerzett szalontapasztalatainkkal.

Hogyan időzítsd a sminktetoválást?

 • 4 nappal a sminktetoválás előtt szoláriumozz legkésőbb! A menses elejére lehetőleg ne essen 1. szájsatírozás és szemhéj pigmentálás. Sminktetoválás előtt mosd meg hajadat, utána 4-5 napig ne áztasd a sminktetoválást.

Szemöldök

 • Ha borotválod, legkésőbb 1 héttel a sminktetoválás előtt

Száj

 • Csak ha volt már herpeszed Megelőzheted a Herpesz előfordulását, ha orvosod felírja a TELVIRAN gyógyszert, melyet néhány (4) nappal a beavatkozás előtt kell elkezdeni. Szalon tapasztalatunk: ez a gyógyszer az esetek 99%-ában bevált

Szemhéj

 • 3D szempilláidat legkésőbb 48 órával előbb le kell szedni Melyik technikát válaszd? Érzékeny bőr és gyenge szem körüli szövetállomány vagy plasztikázott szemhéj esetén is esetén válaszd a hypoallergén technikát. Amennyiben rendelkezel időponttal, de hirtelen ellenjavallat lép fel, úgy kérjük, haladéktalanul jelezd a RECEPCIÓN és a madonna@madonna.hu címen.

Színélénkítő 2. alkalom

 • Színélénkítő 2. alkalom után Nyaralás előtt hagyj regenerálódásra 14 napot. Moss hajat a sminktetoválás előtt, és a pörk leeséséig kerüld a sminktetoválás pár mp-nél tovább vízzel érintkezését.

A pigmentálás napján

Alapvető információk

 • Fájdalom csillapítót lehetőleg nem szabad bevennie a szalonba érkezés előtt 4 órával. Ha mégis szükséges, válaszd a Cataflam-ot . Alkoholt, Koffein tartalmú italokat, kávét, teát vagy energiaitalt ne fogyassz, ha lehet étkezz a beavatkozás előtt legkésőbb 3-4 órával.[/faq_item][/faq]

Szemkontúr

 • Szemkontúr, szemöldök sminktetoválás előtt kontaktlencséidet ki kell venned. Kérjük, hozd el kellékeidet! Amennyiben szemhéj pigmentálásra érkezel, úgy kérjük, hozz magaddal napszemüveget![/faq_item][/faq]

Szemöldök

 • Kissé sötétebb, mint a maradandó szín

Száj

 • A száj, különösen satírozás után kissé duzzadt lehet általában még 6 órán át. 1-2 órán át csak igyál, de egész nap kerüld a fűszeres és forró ételeket. TILOS BEADATNI FOGÁSZATI ÉRZÉSTELENÍTŐT, mert asszimetrikus előrajzoláshoz vezethet a torz, lezsibbasztott  mimika.[/faq_item][/faq]

Előkészületek

 • Mely színekkel érzed jól magad? Érdemes elég pontosan meghatározni a szemöldök vagy ajak kívánatos árnyalatait, és a stílusát. Mi a legfontosabb elvárásod, ha egy gyönyörű tartós sminkre gondolsz?  A természetesség, az attraktíviítás, a finomság, a művésziesség? Vagy egyedi, extravagáns kinézet? Amit ma 2 óra alatt elkészít a kiválasztott szakember, az évekig elkísér. Ha határozott elképzelésed szeretnéd megmutatni, érkezz a felrajzolt kontúrral. Konzultáció során tisztázzuk a lehetőségeket.

A sminktetoválás menete

Első alkalommal

 • Első alkalommal maximum 1 órában tervezünk [/faq_item]A sminktetoválás látványtervét minden esetben előre megrajzoljuk, a vendégünkkel közösen alakítjuk, majd kimérjük,  kontrolláljuk és amikor a vendégünk is jónak találja ezt a tervet, rögzítjük, fotóval dokumentáljuk,  és megőrizzük. Amennyiben a vendégünk a látványtervet elfogadta, attól  a pillanattól, a vonal  helyéért a vendég vállal felelősséget a továbbiakban. Pontosan a tervet pigmentáljuk körbe – mint vázlatot, addig a rajzot le sem töröljük.  Így teljesen kizárható, hogy a látványterv melyet a vendég előzetesen jóvá-hagyott eltérjen a pigmentált eredménytől. Kérésre a bepigmentált vázlatot kis ellenőrzésre bocsájt-juk és bemutatjuk a kidolgozás előtt. Mindezek mellett 95%-ban lehetséges szimmetrikus egy sminktetoválás az állandóan változó mimika miatt.

Színek

 • Az alkalmazott színekre a bőr eltérően reagálhat. A nyíl-vánvalóan szükséges korrekciós színeket az 1. alkalommal a színalapozáskor visszük fel, így lehetséges, hogy elsőre ez nem az a szín, amelyet majd látni szeretnél. Ne aggódj ez miatt, csak azt a célt szolgálja, hogy pl. ne pirosodjon ki hamar egy szép meleg barna sminktetoválás… vagy ne kéküljön ki a sötétebb barna

Tartós  ellenjavallatok

 • Az alábbi esetekben nem szabad a kezelést elvégezni: Vérzékenységi betegség hajlam, Cukorbetegség,  Antiko-aguláns kezelés (véralvadás gátló kezelés), epilepszia, depresszió, sklerosis multiplex, arcidegzsába, anyajegyeken helyileg, sebek helyileg, Extrémül magas vérnyomás – nem kizáró ok, de óvatosságot igényel

Utána

Általános információ

 • CSAK OLYAN KÉRDÉST TEGYÉL FEL, AMIT NEM ÉRINT JELEN TÁJÉKOZTATÓ. A  friss sminktetoválás 30%-kal sötétebb néhány napig a tartósan látható színnél és  szinte heg nélkül gyógyul.

Szemhéj

 • Még pár napig duzzadt lehet a felső szemhéj, főleg reggel, ébredés után. Duzzadt= hosszabb és vastagabb, mint a terv, amit elfogadtál. Száraz, tiszta jéggel kezeld. Mire kell figyelned? Soha ne fagyaszd túl a felületet! Ne ázzon fel.

Ajak

 • A sminktetoválás akár 4-5 napig is duzzadt lehet, de másnapra többnyire rendeződik, színe intenzívebb. valaha feltöltött ajkakról a duzzadás sokkal lassabban múlik el, a szimmetria lassabban áll vissza. Jegelhető. Mire figyelj? A sminktetoválás 4-5 nap után túl világos lesz a pörk leesésével, de 3-4 hét alatt eléri a tartósan megma-radó árnyalatot. Ezután lehet a színélénkítő 2. alkalom.

Szemöldök

 • Sötétebb a kívánatos árnyalatnál 2-4 napig.  Bár sok esetben elsőre kiváló, mégis egyenletes eredmény 2 alkalom alatt várható el. 3-5 napig, alkati tényezőktől  függő regenerálódási időre számítunk. szemöl-dökcsonton a bőrfelület sok esetben bedagad a mimika alulműködik, a vonal merev, így nem látszik egyformának a szemöldök . Ne ess kétségbe! A formát alaposan meg-terveztük, Te hagytad jóvá. A régi tetoválás javítása nem garantálható tökéletesre, de mindent megteszünk érte …esetlegesen extrém mimika, botox változó szakaszaiban a mimika változásai módosítják a sminktetoválás helyzetét (kifeszül-leesik) a Te felelősséged.

Regenerálódási idő alatt – 1 hétig

Letisztítás

 • Tiszta ásványvízzel vagy Octenisepttel, vagy H2O2 fertőtlenítővel tisztítsd, a vonalat puhán tartani szükséges Madonna stifttel. SEMMI MÁST NE HASZNÁLJ! 2 hétig feláztatás, pl hajmosás otthon, szauna, szolárium, közös fürdő, napozás és síelés, 10 napig kozmetikai gőzölés kezelés és más igénybe vétel nem javasolt! BIODERMA csak az ápoló stift tetejére kizárólag.

Javaslatok

 • 2 hétig feláztatás, pl hajmosás otthon, szauna, szolárium, közös fürdő, napozás és síelés, 10 napig kozmetikai gőzölés kezelés és más igénybe vétel nem javasolt! BIODERMA csak az ápoló stift tetejére kizárólag.

Reklamáció

 • REKLAMÁCIÓT CSAK előzetesen egyeztetett konzultációs időpontban fogadunk el, 8 napon túl, és 21 napon belül a 2. alkalmat követően, amikor már látszik a munka eredménye, de már nem duzzadt a felület. Ami duzzadt, az nem is tűnhet egyformának.

Színélénkítő alkalom

Általánosságban

 • A színt alakítjuk. Tökéle-tesítjük az árnyalatot, illetve pontosítjuk a formát, de nem áttervezzük! Az arc nem 100% ban szimmetrikus, de azért a sminktetoválás csak 95 %-ig lehet egyforma. A színélénkítés alkalmával nincs lehetőség új forma kialakítására.

UV védelem

 • UV VÉDELEM!!!!!! ÖRÖKKÉ – A napozáshoz 50 SPF Bioderma-t ajánlunk a színek védelmére, szoláriumozáshoz fehér ceruza és 50 SPF együtt kell!

Allergia

 • A pigmentáláshoz használunk hypoallergén és más pigmenteket. Ha kételyeid vannak, kérd  bőrpróba elvég-zését, vagy válaszd a long time liner pigmenteket. Mindez a Te döntésed. Azonban, ha egyéb segédanyagokra allergiás mint a Lidocain, feltétlenül tudasd a pigmentálást végző szakemberrel, mert ezek helyettesíthetők.

Időpontfoglalás

Általános információ

 • 1 sminktetoválásra 2-2,5 órát csak Neked tartunk fenn. Ez csak időpontfoglaló megfizetésével lehetséges. Az időpontfoglaló szemöldök, felsőszem és alsó szem esetén 10.000 Ft, ajak teljessatír és félsatír 20.000 Ft,tetoválás eltávolítás 6000 Ft. Ezt az összeget beleszámítjuk a szolgáltatás árába. Korrekcióra 90 napos bérleted lejárta előtt legalább 3 héttel foglalj időpontot!

Lefoglalt Időpont módosítása

 • Kérjük, vedd figyelem-be az alábbiakat: Lemondás és módosítás lehetséges minden fajta veszteség nélkül, az időpont előtt legkésőbb 72 órával. Ilyenkor lehetőség van a munkanap átszervezésére. 72 órán belül átvállaljuk a kiesett munkaórák terhét és költségeit, ha hivatalos igazolással rendelkezel és 3 napon belül megküldöd a szalon részére, ahonnan erre választ is kell kapnod.

Árak és kedvezmények

Általánosságban

 • A Sminktetoválás árlistában található árak tartalmazzák az I. és a 2. beavatkozás árát is, legfeljebb 90 napon belül. 90 nap elteltével, ha a korrekción a vendégünk nem vett részt, bérlete lezárul.
  Ekkor bizonyára hamarabb kikopik a sminktetoválás, de ezért semmilyen felelősséget nem vállalhatunk.

A harmadik beavatkozásról

 • A 3. beavatkozást nem tartalmazza a sminktetoválás ára, kivéve az alapáras szolgáltatásokat, és 90 napon belül. 3. korrekció olyankor szükséges lehet, ha régi tetoválásodat kívántad kijavíttatni, mind forma, mind szín tekintetébenIlyen esetben semmilyen garancia sem vállalható a lefedések eredményeire mert függ a bevitt anyagok mennyiségétől, és színeitől illetve a bőr állapotától és a bőrtípustól. 6 hónapon túl
  Madonna Sminktetoválás Club áras felújítást kérhetsz a legkedvezőbben.

Más által elrontott tetoválás javítása

 • Más által elrontott tetoválások javítása:Lehetőség van rossz ívű, vagy rossz színű régi tetoválások korrigálására, lefedésére vagy kiradírozására Q SWitch laserrel.Az ilyen javításokat alkalmanként fizetheted és szükség szerint.
  Javaslatot teszünk a leghatékonyabb módszer alkalmazására. Minden technika rendelkezésünkre áll, és lézertapasztalat 2007 tavasza óta. A vendégkartonon mindezeket leírtuk, Jelen TÁJÉKOZTATÓ átvételét alá is írtad.

Legyél bemutató modell

 • Ha szeretnéd, egész arccal megjelenhetsz a facebook oldalamon step by step fotókon!

Madonna VIP Club kártya

 • A Madonna Szalonban készült sminktetoválás színeit épp úgy tervezzük meg, hogy az harmonizáljon az arccal, természetes hatást biztosítson. Később, saját munkáink felújításakor extra kedvezménnyel élhetsz! Nem kell mást tenned, mint őrizd meg, hozd el és mutasd fel a Madonna Sminktetoválás Rendszerkártyát.