SMINKTETOVÁLÁSOD ELŐTT, TÁJÉKOZTATÓ A RÉGI TETOVÁLÁS ELŐZMÉNYEKHEZ

Magyar Zsuzsa permanent make up art- budapest-madonna

SMINKTETOVÁLÁSOD ELŐTT, TÁJÉKOZTATÓ A RÉGI TETOVÁLÁS ELŐZMÉNYEKHEZ

Ismerjük meg a Definíciókat:

1.Új sminktetoválás: Olyan területen történik, ahol még nem volt tetoválás

  1. korrekció: saját munkáink 90 napon belüli díjmentes finomhangoló és színtartósító pigmentálása
  2. Régi tetoválás felújítása: Olyan sminktetoválás, melynek helye, Íve, vastagsága teljesen rekonstruálható az új sminktetoválással. Nem igényel új tervezést vagy új stílus tervezését, legfőbb jellemzője, hogy sehol nem lóg ki a régi tetoválás az új alól, így nem szükséges lézeres eltávolítás vagy lefedés sem. Színében nem igényel drasztikus változtatást, mint kivörösödött, kikékült vagy kiszürkült tetoválások. 1-2 alkalom a felújítás, kívánt és kiindulási állapot függvényében
  3. Sminktetoválás VIP felújítás: VIP vendégeinknek- saját munkáink különleges kedvezménnyel történő felújítása 1, 2, vagy 3 éven belül, idősáv szerinti kedvezményekkel
  4. Régi tetoválások újratervezése, átalakítása: A régi tetoválás festékeivel az új pigmentek kölcsönhatásba lépnek és egyénenként változó árnyalatok jönnek létre, több lépcsős, több fázisú munkát igényel. Nem a régi tetoválást rekontsruálja.
  5. Régi tetoválások eltávolítása: ha az átalakítás nem hozna kellő eredményt, a hosszú távú és esztétikus eredmény érdekében a régit eltávolítjuk. Ha a felület világos, elkészülhet az új sminktetoválás. Ilyen lehet a nem szimmetrikus vagy rossz ívű vagy előnytelen stílusú és/vagy színű tetovált szemöldök, szem vagy ajaktetoválás. Ilyen esetben az új tetoválás nem fedi, vagy csak részben fedi a régi tetoválást, ezért szükséges lehet a nem kívánt árnyalatokat semlegesíteni, a még soha nem fedett részeket kiegészíteni. Ezeket a felületeket hasonló, egységesebb árnyalatra pigmentálással alapozzuk… és csak ezután kerülhet rá az új sminktetoválás kívánatos árnyalata- nem ritkán a 3. alkalommal találkozunk. (a kiindulási alapprobléma mélységétől függően)

Mit kell tudni általában a színekről?

*Egy új sminktetoválás egy bázis pigmentálásból és 1 finomhangoló, konzerváló pigmentálásból áll.

*A bőr színe, tónusa hozzáadódik a kiválasztott szín pigmentjéhez és egyéni árnyalatban jön elő.

*Minél sötétebb szint választunk azonban, általában annál hidegebb színű lesz a végeredmény. *Mindezek alapján választunk szint a pigmentáláshoz.

*Ha első alkalom után tökéletesnek is tűnik a sminktetoválás, 2. alkalom akkor is kell.

Magyar Zsuzsa-szemoldok sminktetovalas-Budapest-kozmetikai sminktetovalas-szalazonos szalas szemoldok tetovalas-javitas-eltavolitas

SZIMMETRIA és MIMIKA:

Különösen erős szemöldök mimikával rendelkező arcon az állandó mimikai játék csak 98 % pontossággal engedi a szemöldök vonalának, magasságának, ívének kialakítását. A színfelfrissítés, vagy a 2. alkalom előtt fejeződik be a tervezés. Pigmentálás után 1-1 hónapig a napozás jobban kifakíthatja a még beépülés alatt lévő színeket!

A bőr egyedi reakciói – várható és esetleges körülmények:

A régi elrontott tetoválás nem ritkán hegesen gyógyultak és ezek helyileg módosíthatják a pigmentek befogadását, esetleg foltokat eredményezve. A szalonban mindent megteszünk azért, hogy ezeket helyileg külön speciális módszerrel kezeljük ezzel csökkentve a problémát. A régi tetoválást meg nem történtté nem tehetjük, de az esetek súlyosságától függően 70-100 %-ig egységbe hozható a környezetével szakszerű kezelés által, ilyen a kilógó részek lefedése vagy lézeres eltávolítása.

Szalonunkban mind a szakértelem, tapasztalat és a technikai felkészültség tekintetében lehetőségünk van kiválasztani az adott előzmény eltüntetéséhez a legjobb, leggyorsabb, leghatékonyabb és legkevésbé költséges módszert. Gondos mérlegelést kíván, hogy milyen pigment előzmény mivel kezelhet legideálisabban. A MAGYAR ZSUZSA PMU ART-ban a lézeres eltávolítás nem okoz még több hegesedést, mint ami már van. Számos lézer létezik, azonban NEM  érvényes a máshol alkalmazott lézeres kezelésre.

TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS 10-20 éve helyett 3-10 hónap! – jól hangzik?

Ami magától 10-20 év alatt kopna ki, azt egy éven belül eltüntethetjük. A kilógó nem kívánatos vonalrészeket teljesen eltüntetni lézeres tetoválás eltávolítással 1-10 alkalom alatt lehet kikoptatni.

Kevesebb réteg=gyorsabb kopás, lefedési kísérletek után többször kell…

tapasztalat alapján, ha nem történt sikertelen lefedés bőrszínekkel, általában maximum 5 alkalom a szükséges kezelések száma. Szélsőségesen sötét pigment esetén is igaz ez.

Nehezítő körülmény azonban, ha többféle, több réteg meleg és világos pigmentet vittek rá előzetesen, vagy ha alig hatásos lézerrel kezelték régen sok alkalommal, esetleg Rejuvi módszerrel hegeket okoztak.

A rendkívül elrontott vonalak és a heges bőrállapot befolyásolhatja az új vonalak kialakítását és a tervezést is.  Előfordulhat, hogy a tervezés is csak több lépcsőben oldható meg. A tetoválás készítése közben erős duzzadás léphet fel a régi hegvonalak nyomán, ezért munka közben már nem informatív a látvány.

Régi, máshol készült sminktetoválások újjá alakításának lehetséges módszerei

– Régi formából új forma tervezése, készítése: költségesebb, több munka, több alkalom, több költség.

– Díjmentes konzultáció- tapasztalatainkat, tanácsainkat szívesen megosztjuk

– Javaslatokat teszünk a szakmailag legelvállalhatóbb kezelésre.

– A vendég a saját felelősségére dönt,

– tetoválás javításnál az esztétikai eredmény csak 70-90%-os lehet ahhoz képest, mintha új munkát készítenénk.

RÉGI TETOVÁLÁS átalakítás                                                                                                                      

Miért több találkozás, miközben csak 70-90%-os eredmény, miért kerül többe?

Fontos, hogy megértsük, mi történik.

Feladatok:

0. opció: a teljes tetoválás világosítása lézeres radírozással…utána

1. 1.Színsemlegesítés,

2. javítás esetén a tervezés hosszabb, új forma kialakítása,  bázispigmentálás- nem tetovált és tetovált részek összedolgozására,

3. kb. 6 hét múlva szálas pigmentálás vagy még egy satír + részleges eltávolítás

4. opció: 3. alkalom –és 3 sminktetoválás is kellhet

-Mivel lézeres kezelések után a bőr még egy évig vastagodik, erősödik, ezért csak a régi tetoválás területén, az új vonalrészt ez nem érinti, hogy kevésbé fogadja be esetleg a bőr, de gyorsabban kopik az általunk készített javítás.

5. Ezért előbb-utóbb kissé foltosan kophat, egy éven belül mindenképpen felújítás szükséges majd.

Lézeres tetoválás eltávolítás sajátosságai:

Lézeres kezelések során nagyon pontosan kitakarjuk a szükséges vonalrészeket. A lézersugár a bőr keresztmetszetében kissé terjed, alakja hurrikánszerű, ezért a találkozási pontoknál hamarabb fog kopni kissé. Hát ennyi munkát okoz egy régi tetoválás, egy-5 rossz döntés a múltban… egyébként is sok bátorítást és segítségnyújtást igényel részünkről, de vállaljuk, mert magas szakmai tudást igényel és kihívást, és örömet okoz, ha egy szép arcot elcsúfító tetoválást eltüntethetek. Az előfordult 1-2 negatív példa okán Sohase feledd, rossz tetoválásodért mi nem vagyunk felelősek, éppen mi segítünk Neked kijönni ebből! Kérlek, soha ne add össze az eltávolításod költségeit majd az új sminktetoválásod árával, mert nem mi rontottuk el a régieket.

 

SZEMHÉJ SMINKTETOVÁLÁS:

Előzetesen szemhéjplasztikán átesett szemhéj sminktetoválására a hipoallergén, és komputeres mélység szabályozó technikát ajánljuk elsősorban, mellyel az esetek túlnyomó részében megelőzhető. hogy a bőr alatt festékelfolyás keletkezzen. A festék bőr alatti elfolyása a műtéti hegek körül a leggyakoribb.

*Ödémára hajlamos bőrtípusra, vagy *vékony, ráncos felületen ugyanezen okokból-festékelfolyás veszélye nagyobb.

A *vérhígító szedése egy kockázat a pigmentek elfolyására. Amennyiben mégis kialakul, az esetleges festékelfolyásért a felelősséget nem vállalhatjuk. Azonban ha a festék mégis elfolyik lehetőség van arra, hogy a festékelfolyást díjmentesen kezeljük. A régi rossz vonalrészeket eltávolítjuk.

Extra zsibbasztás arra szolgál, hogy csökkentse a várható duzzadás mértékét, nem csak fájdalomcsillapító hatása intenzív, hanem segíti a gyorsabb, kíméletesebb pigmentációt.

AJAK SMINKTETOVÁLÁS

Érett bőr mimikája erősen változó, ezért a sminktetoválás első alkalmával csak 98 % pontossággal tervezhető meg a vonal. A színfelfrissítés időpontjában megvizsgáljuk, hogy szükségese-e bárhol kiegészíteni. Pigmentálás után 1-1 hónapig a napozás májfoltokat eredményezhet, mely foltos tetoválásnak tűnhet, ezért a gondos fényvédelem nem mellőzhető.

Ajak sminktetoválásra a herpesz nehezítő körülmény, de a pigmentek bent maradnak.

Régi tetoválások esetleg hegessé tették a bőrt? Az átalakítás 3 alkalom is lehet. Ajaktetoválások is átalakíthatók lézeres radírozással a kilógórészeken. Sötétlila, barna, bordó, fekete régi vonalak nem fedhetők le, el kell távolítani először.

Műkörmös szakembereknél Gyógyulási szakaszban a szájmaszk viselete munkaközben és a por nem tesz jót, mert a maszk beleakad, cserepesíti a pigmenteket, de a por szárítja. A pigmentálás eredményére káros lehet. Az ajak rágása, harapdálása állandó felsebzése gyorsabb kopást eredményezhet. Ajak pigmentálásra az UV nemcsak gyógyulási szakaszban halványító hatású lehet, védd a Naptól, szoláriumtól!!!

Sok esetben a sminktetoválást személyes találkozás nem előzi meg.  A sminktetoválás, ilyenkor az első személyes találkozáskor derül ki, több időt igényel a sminktetoválás tervezés vagy pigmentálás, így előfordulhat csúszás.

Mindenben a MADONNA PMU ART KFT tájékoztatási feltételei az irányadóak. https://madonna.hu/tajekoztato_ellenjavallat_foglalas

Díjmentes Korrekció időpontja 90 napon belül, legkésőbb a 75. napon időpont egyeztetés: +36/70-313-03-13

Minden eset más…..                                                De: 1993 óta sminktetoválás szalontapasztalattal és 2007 óta folyamatos tetoválás eltávolítás tapasztalattal rendelkezünk annak érdekében, hogy a legjobb megoldást válasszuk minden esetre.

alairasom4 Szakmai vezető, kozmetikus mester, sminktetováló specialista, smink-, és maszkmester, lézerasszisztens

TÁJÉKOZTATÓ A RÉGI TETOVÁLÁS ELŐZMÉNYEKHEZ –t részletesen elolvastam, megértettem és saját felelősségemre kérem a sminktetoválást.

REDESIGNING OLD PERMANENT MAKEUPS

Why more sessions, when it only has a result of 70-90%? Why is it more expensive?

It is important to understand what is going on.

Tasks:

Option 0: fading the whole PMU by laser removal

Option 1: de-colouration

Option 2: in case of renewal, planning takes longer, creating a new shape, base pigmentation to harmonize the sections with PMU and the ones without PMU

Option 3: approximately 6 weeks later microblading or another eyelid tattoo+ partial removal

Option 4: it may take three occasions and 3 PMUs – as following a laser treatment it takes the skin a year to get thicker and stronger, it may occur that on the surface of the old tattoo – just there, the rest of the skin surface is not affected – it may be more difficult for the skin to absorb the pigments, and the correction made by us might fade faster.

Option 5: therefore it may happen that after a while spots appear due to the fading process, within a year correction is necessary

The characteristics of laser removal:

During our treatments we apply maximum intensity and the responses to it you can also experience at each treatment.

The number of necessary treatments cannot be predicted beforehand. We provide you with the fastest removal, which heals without scars and doesn’t cause any permanent side effect.

Fading is a consequent and cooperative work. Together with You. In the end, if we can establish a relationship based on trust, you can ask for another PMU.

During laser treatments, the relevant parts of the lines are covered with great precision. Laser propagates in the cross section of the skin slowly, it has a hurricane-like shape, therefore it will fade faster at the touching point.

So much work is caused by an old tattoo, a bad decision made in the past… it also requires a lot of encouragement and help from our part, but we are ready to do it because it requires a high level of professional knowledge, poses a challenge and causes pleasure when we can remove a PMU which is an eye-sore on a beautiful face.

On the basis of 1-2 negative examples, always keep in mind that we are not responsible for your bad PMU, it us who help You leave it behind!

Please never add the costs of removal to the price of your new PMU. It wasn’t us who messed up the old one, we only help you.

It’s not the diamond that is beautiful, but the light it reflects.

However, it depends on the mirror how beautiful a thing is. (Milán Füst