Tetoválás eltávolítás tájékoztató

magyar_zsuzsa_sminktetovalasjavitas_budapest-3

szemoldok_javitas_magyar_zsuzsa1Gyakori kérdések

Ki kérheti a lézeres tetoválás eltávolítást, radírozást?

A lézeres tetoválás eltávolítás kezeléseket felnőtt emberek saját felelősségükre és kérésükre végezzük az előzetes tájékoztató elolvasása, megértése és átbeszélése és ennek a Vendégkartonon való beleegyező aláírása után.

Ki végezheti a lézeres tetoválás eltávolító kezeléseket?

Minden esetben csakis erre képzettséggel rendelkező, lézerjártassággal rendelkező, oklevéllel rendelkező szakember végezheti a lézeres tetoválás eltávolító kezeléseket.
Madonna Szalonban a lézeres eltávolítás szakmai vezetését Magyar Zsuzsa végzi. A lézeres tetoválás eltávolító kezeléseket és előzetes konzultációt Magyar Zsuzsa, illetve kijelölt vezető helyettes munkatárs végezheti.

Mióta rendelkezünk lézeres tetoválás eltávolítás terén szalongyakorlattal?

2007 óta folyamatosan végezzük a lézeres tetoválás eltávolító kezeléseket, így állandó tapasztalattal rendelkezünk a kezelések terén, protokollja évek óta kialakult, csiszolódott, folyamatosan alakult a leghatékonyabb, és legbiztonságosabban elérhető eredmények érdekében.

Mennyi időnként lehet lézeres tetoválás eltávolító kezelést végezni?

Q-kapcsolt Nd:YAG lézer készülék nagyon rövid fényimpulzusokat ad, így alkalmas a tetoválások maradandó heg nélküli eltávolítására. Az igen rövid idejű impulzusok energiája olyan gyorsan melegíti fel a festékszemcséket, hogy azok szinte szétrobbannak anélkül, hogy a környező bőr túlságosan felmelegedne. Kísérőhatása, hogy a bőrszövetek a kezelt pontokon sérülnek hasonlóan, mint egy tetoválás során. A szétrobbantott (feldarabolt) festék részecskéket a szervezeti immunreakciók, a fehér-vérsejtek távolítják el folyamatosan és hosszabb időn keresztül. Az egyes kezelések hatása ezért csak kb. 3 hét múlva tűnik elő.

A bőrnek regenerálódnia szükséges, mely kb. 28-35 nap alatt megy végbe. A bőrnek egy kezelés után a következő kezelésre optimálisan meg kell erősödnie, hogy a következő beavatkozás maradandó mellékhatásoktól mentesen elvégezhető legyen. A kezelést végző szakember javaslatot tehet a következő kezelés időpontjára, vagy ha nincs külön javaslat, akkor 4-5 hétre a kezelést követően lehet a következő kezelést elvégezni.

Mennyi idővel a kezelés után látszik a kopás? Hogyan kopik?

A lézeres tetoválás eltávolítás során pigment szemcséket tör össze lézer, rétegről rétegre, minden kezelés alkalmával. Ezek a bőrből folyamatosan kopnak, és 3-4 hét múlva látszik egy kezelés eredménye.

Az együttműködés fontossága a házi ápolás terén

A lézer impulzus által összetört pigment szemcsék a salakanyagok, melyeknek a szervezetből el kell szállítódniuk, a szervezetből ki kell ürülniük. A kiürülés az anyagcserével történik, melyhez sok folyadék bevitele szükséges. A megfelelő mennyiségű – minimálisan 2,5 liter folyadék bevitele elengedhetetlenül szükséges az optimális látható kopás eléréséhez, de mindenképpen javasolt hozzá nagy dózisú C vitamin bevitele. Amennyiben az elszállítás folyamata vendég együttműködésével biztosított,m úgy a kezelés eredményes, a kevés folyadék napi bevitele akadálya lehet az ideális kiürülésnek, így akár vissza is épülhet a szöveti állományba gyógyulás során az összetört és el nem szállított pigment szemcse.

Hány kezelés kell a tetoválás eltávolításhoz?

A lézer rétegeket érzékel, kezel. Egyre mélyebbre jut a lézersugár, ahogy a felső rétegek kopnak. Úgy kell elképzelnünk, mintha grafitot radíroznánk egyenletesen… ahol kevesebb pigment van a bőr alatt, ott hamarabb, ahol több a festék, ott lassabban válik láthatóvá a kopás.

Mitől függ, kinek milyen gyorsan kopik a tetoválása a lézeres eltávolítás során?

Zavaró tetoválás eltávolítása sok esetben olyan tetoválás eltávolításáért történik, mely természetellenes színű, egyenetlen árnyalatú vagy erősségű, esztétikailag zavaró, foltos. Sokszor a kezdetleges alkalmazott technikának köszönhetően a pigment egyenetlen mélységben van, már heges, illetve sérült a felület. Ezek eltávolítása nagy körültekintést igényel, megakadályozva újabb hegek és további bőrsérülés kialakulását.

függ a bőrtipustól, hogy milyen intenzítás alkalmazható az egyes kezelésekhez, hegesedés elkerülésével. Az optimális intenzítás meghatározása a kezelésre feljogosított vizsgázott és gyakorlott szakember feladata. A cél: a legrövidebb idő alatt kikoptatni a zavaró tetoválásokat hegek és maradandó bőr festékhiány kialakulása nélkül.

függ a bevitt anyag tulajdonságaitól. Egyes festékek rendkívül gyorsan, mások lassabban távolíthatók el, mivel nem határozható meg, pontosan milyen összetételű festéket vittek be, így nem határozható meg az sem előre, pontosan, hogy mennyi kezelés szükséges éppen a konkrét esetben. ,
A növényi tinta igen gyorsan, egyes sötét, kékes színű testtetováló festékek szintén igen gyorsan kikoptathatók, főként, ha nem túl mélyen van.
Más, fehérrel világosított keverékszínek kopását lelassíthatja a fehér komponens, mely rezisztensen viselkedik a lézersugárra, és a vele készített keverékek koptatását is lelassíthatja.

Függ a bevitt pigment rétegek számától. Amennyiben sötét az eltávolítandó festék, de nem volt lekorrigálva, úgy jó eséllyel igen hamar kikopik. (1-2 kezelés) Ha többször pigmentálták, úgy több az eltávolítandó réteg, ezért lassabban koptatható ki.
Függ a színek tulajdonságaitól. Hideg és meleg pigmenteket külön hullámhossz tartományban működő lézersugarakkal kezelünk. A vöröses, pirosas, narancsos árnyalatokat Qswitch – felezett Nd:YAG lézerrel lehet hatékonyan összetörni, míg a hideg szürke, kékes, hideg barna színeket az 1064 nm hullámhosszon kezelő lézer impulzusokkal kezeljük. Ha egy felületen mindkét színnel már többször tetováltak, akkor nem várhatunk olyan gyorsan eredményt, mintha csak az egyik tipusú színnel tetoválták volna.

Függ a camuflage színek alkalmazásának tényétől. Ha megpróbálták bőrszínnel alaposan lefedni, de ez nem vezetett eredményre, akkor már nem csak több réteget szükséges széttörni és elszállítani, de amennyiben a lefedéshez valamilyen bőrszínt is alkalmaztak, úgy hatványozottan nehezebb a helyzet hiszen a keverék nagy mennyiségű fehér komponenst tartalmaz. – ilyen esetben akár 6-7-8, szélsőséges esetben akár 9-10 kezelés is szükséges lehet.
Ha megpróbálták gyenge és hatástalan lézerrel kezelni, de nem vezetett eredményre, úgy a gyógyulások során visszatokosodott pigmentek még általunk több esetben eredményesen halványíthatók voltak 3-4 kezeléssel.

Függ a kezelések gyakoriságától – 3 hétnél gyakrabban nincs értelme lézeres kezelésnek.4-5 hetente jelöljük ki az optimális következő kezelési időpontot. Addig folyamatosan világosodik is kezelt felület. Azonban ha csak 2-3 hónap múlva lehetséges egy újabb kezelés, akkor sokkal több fog kikopni a következő kezelésig. Ritkább kezelés ugyan tovább elhúzódik, de akár egy kezeléssel kevesebb is elég lehet ezzel a szisztémával…tehát csökkentheti az összes költséget.

Egy nem túl sötét, de alaposan kevert árnyalatú, nagy mennyiségű pigmenttel készült tetoválás néha nem a szín halványodásában nyilvánul meg először, hanem a raszteres, pici pontokban látható ritkulásban válik eleinte láthatóvá, ekkor a rétegek csökkentek már, majd egy sokkal gyorsabb látható kopásban teljesedik ki a következő 1-2 alkalom után 4 héttel.

Ha tetováltak Rejuvi vagy más koptató anyagot a bőrbe, az is többször kellhet, de maradandó hegeket okozhat sok esetben. Ha a bőr már heges, akkor sokkal lassabb és nehezebb folyamat lesz, mikor másodszor egy új módszerrel, pl. a lézerrel próbálkozol.

Minden lézer egyforma?

NEM! Ahogyan a sminktetováláshoz is számos, különböző minőséget produkáló technika használatos, úgy a lézeres tetoválás eltávolításhoz is több hatékonyságú Q switch lézert használnak. Egy másik lézer esetleg nem koptat kellően, vagy ellenkezőleg, néhány kezelés alatt hegeket is okoz. Esetleg az utókezelés nem elég gondos, az is oka lehet a nem kívánt eredményeknek. Minden mozzanat szükséges a sikeres munka megvalósulásához.   12 eltávolítást végeztek máshol, egy másik q switch lézrrel, mielőtt 4 eltávolító kezeléssel sokat kopott, és új sminktetoválást megterveztem és is készítettem (Magyar Zsuza)

Garantálható-e, hogy mindenkinél 100%-osan kikoptatható egy tetoválás?

Itt igaz a mondás: Hozott  anyagból dolgozunk! A bevitt anyagok változatos és sokféle összetétele miatt 100%-osan mindenkinél nem garantálható a teljes kopás, de a szalonunkban elvégzett munkáink során nagy számú esettanulmánnyal rendelkezünk, mely szerint az esetek 99%-ában igen gyors és hatékony eltávolítás valósul meg optimális kezelési gyakoriság és otthoni utókezelés mellett. Még nem volt olyan vendégünk soha, és erre büszkék vagyunk, akinek 10-szer kellett volna tetoválás eltávolításon részt vennie a Madonna Szalonban alkalmazott technikával és módszerrel az ideális eredmény érdekében

Lesz-e szemöldököm? Az első kezelés után szemöldök nélkül maradok?

Lesz, csak világosabb!
Átlagos esetben 25-50% világosodás is lehetséges egy kezelés után, de csakis 4-5 héttel. Az első kezelés után átlagosan 40% mennyiségű pigment mintegy radírozódhat ki. Mintha grafitot radíroz-nánk egy papíron. Szélsőségesen sok rétegen lassabban látható meg a kopás, Ettől még ugyanannyi pigment kopik egy kezelés hatására. Kérdés, hogy a színek természete és a bevitt pigmentek mennyisége milyen ütemben engedi láttatni is.

Változhat-e az árnyalat a kezelések során?

Igen, hiszen sokszor a hatékonyságért felváltva dolgozunk a különböző komponensekre, így hol melegebbre, hol hidegebbre tolódik a látható szín. Egy száj vagy szemöldök keverékszín kopás során 1 kezelés idejéig lehet szürkés, vagy barnás, mint még amilyennek sosem tűnt. A sötét szürke tinta jellegű festékek kopássorán világoskéknek is tűnhetnek rövid ideig. A bőrszínnel fedett területekről lekoptatva a fedő színt, átmene4tileg szürkésebb lehet…ahogy az utoljára felvitt fedő réteg kopik le először, aztán az egyel alatta lévő, majd a legalsó., fedni kívánt eredeti színek.

Garantálható-e a teljes mellékhatás mentesség?

A saját munkánk során a legkörültekintőbben igyekszünk eljárni. A rossz tetoválás sok esetben rossz technikával készültek, nem egyszer máris látható hegekkel a felületen. Van, hogy nincs kidomborodó vagy nem látszik sorvadt heg a felületen, de mégis, elegendő egy újabb hatás a felületen, legyen ez tetoválás vagy eltávolítás, vagy herpesz vagy pattanás, esetleg tág pórusnak tűnő apró heget hagyhat maga után. Van olyan is, hogy a rossz, vésett és egyenetlen régi tetoválás máris heges, és ahogy eltávolítjuk a festéket, előtűnik alóla a heges felület. Ezekért nem vállalhatunk felelősséget.

A kezelések paramétereit úgy igyekszünk beállítani, hogy a legfontosabb szempont a bőr maximális védelme, a következő szempont a leggyorsabb kopás, és csak utána foglalkozhatunk bármilyen, szubjektív tényezővel.

Miért nem szabad feláztatni (kezelések után 14 napig) vagy napoztatni (3-4 hétig) a gyógyuló felületet?

A feláztatás újabb hegesedést indíthat el. Az újabb hegesedés túlzott igénybe vételt jelenthet a bőr számára mely következménye a maradandó heg. A napoztatás sok esetben beindítja a saját melanin termelést, mely következménye a túlzott pigmentáció. Egy világosra kopott tetoválás néha sötétebbnek tűnhet a bebarnulás miatt, és esetenként úgy érzékeljük, mintha nem kopna.

Együttműködés, szolgáltatási feltételek

A szalon, és senki sem vállalhat felelősséget a következményekért, amennyiben elhallgatott kontra indikáció, tudott, vagy nem tudott kizáró, vagy körültekintést igénylő egészségügyi feltétel áll fent, és ezt a kezelést kérő vendég elhallgatja.
Amennyiben a házi utókezelés nem a megfelelő módon zajlik, ennek hátrányos következménye lehet. Házi szerek alkalmazása – esetleg a kopás gyorsítása érdekében – végleges hegesedést okozhat.
A bőr kiszáradása, a táplálás hiánya maradandó atrophiához vezethet.

Bármely betegségről, gyógyszer szedéséről feltétlenül tájékoztasson minket kezelés előtt, mert ezk figyelembe vételével gondos kezelési terv felállítását teszi lehetővé.
A bőr élő szervezet, mely reakciói egyediek lehetnek. A szükséges kezeléseket 3-6 hetente végezhetjük el, száma és mértéke függ a használt tetováló festék anyagától, mennyiségétől, az egymásra helyezett festékrétegek számától, a tetoválás mélységétől.
A pigmentek mennyiségének csökkenésével a várható, hogy a kezelések mind kevésbé érezhetőek, míg az utolsó kezelés már szinte nem fáj.
A tetoválás eltávolítás, radírozás után teljes együttműködés után egy új konzultáció keretében megállapodhatunk egy új sminktetoválás elkészítéséről. Együttműködés hiányában eredmény elmaradás vagy nem kívánt mellékhatások jelentkezhetnek, ilyen esetben az újabb kezelést, vagy sminktetoválást nem vállalhatjuk.
Kezelések után a Házi Ápolási tájékoztatót átadjuk elektronikus vagy papírformában. Olyan kérdésekre, melyekre a válaszokat érinti a Tájékoztató, idő hiányában nem tudunk válaszolni, kérjük a Tájékoztató alapos áttanulmányozását, így időben minden kérésedre rendelkezésre áll a megalapozott válasz. Egyéb kérdésre a magyarzsuzsa.madonna@gmail.com címen szívesen válaszolok. Közösségi oldalakon bármely hitelt nem érdemlő negatív állítás peres eljárást von maga után.

Műhiba, szakmai hiba?

Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Bármely műhiba esetén a rendes protokoll szerint a biztosító megtéríti a károdat. Minden kezelés előtt fotó dokumentáció készül. Szerencsére még nem volt ilyen eset 2007 óta.

Tetoválás eltávolítás rendszerkártya és VIP kedvezmények

A konzultáció, állapot felmérés minden kötelezettség nélküli és díjmentes.
Az első kezelés alkalmával, a kezelés közben tapasztalt reakciók vizsgálata mellett kitűzünk egy kezelési tervet egy hozzávetőlegesen szükséges alkalomszámot is meghatározunk – feltételezve a teljes együttműködést folyadékfogyasztás és utókezelés terén.
Folyamatosan csökken az elvégzett kezelések során, a felület csökkenésének mértékében.
a kúra alatt esetleges kuponakcióinkról értesítést helyezünk ki a facebookra, tájékoztatás céljából, ezért érdemes követni minket, esetleg levélben is küldünk tájékoztatást..
Az utolsó találkozás alkalmával, amennyiben nem több, mint 50 impulzus szükséges az ideális eredmény érdekében, úgy a nálunk elvégzett kúra végén díjmentesen elvégezzük – és a programot lezárjuk.

Melyek a Q switch laser tatto eltávolítás tartós ellenjavallatai? Bármely ellenjavallat fennáll, feltétlenül jelezze a Tetoválás eltávolítás személyes kartonján, és szóban is beszélje meg a kezelővel. Ilyen ellenjavallatok:

Hemorrágiás diatézis (vérzékenységi betegség hajlam) cukorbetegség
Trombózis (vérrögösödés) Antikoaguláns kezelés (véralvadásgátló kezelés)
Arteritisz, flebitisz (érgyulladás), Limfadeditisz, limfangitisz (nyirokcsomó gyulladás, nyirokérgyulladás)
Veseelégtelenség, Daganatos betegségek
Májcirózis (májzsugor), Extrém hiperlipidémia (extrémül magas vérzsírszint)
Szívinfarktus után legalább fél évig
Extrémül magas vérnyomás (lehet, de óvatosságot igényel)
epilepszia, depresszió súlyosabb formái

sklerosis multiplex, pajzsmirigy betegségei – orvosi konzultációval nem kizáró ok
HÍV fertőzés
Fertőző betegségek, bőrbetegségek,
psoriasis a felületen, ekcéma vagy gyulladt rosaceás állapot a felületen
műtét után helyi kezelés ott 1/2 – 1 évig nem szabad kezelni
hegeit mutassa meg (ha vannak) – melyből megállapítható a gyógyulási hajlam.
A vendég által nem jelzett vagy vendég által a kezelés pillanatában nem tudott kontra indikációk következményeiért a felelősséget a szalon nem vállalhatja.

A kezelések megkezdése előtt feltétlen beleegyezését adja vendégünk, hogy az alábbiakat betartja a kezelések után, között:

A kezelések után kb. pár napig célszerű csak Octenisept fertőtlenítővel letisztítani a felületet. A kötést igénylő területeket újra kötni, és 3 nap múlva eltávolítani csak, vagy olyankor, amikor már nem sérülhet egy gyógyuló felület, a var. Tilos feláztatni a gyógyuló sebet. Szemöldök tetoválás eltávolítása után hajmosásnál gondosan kell eljárni. A nem frissen mosott frufru fertőzés forrás lehet egy friss tetoválás eltávolítás után még egy napig, érdemes elcsatolni. Lehetőség van a fodrászatban egy hajmosás –és átfújástól kezdve a frizuraszárításig több fajta szolgáltatást kérni, amennyiben a hajmosás kérdése nem megoldott.

Röviden zuhanyoztatni a sebek lepotyogása után szabad a felületet. Első kezelések után a var 5-14 nap alatt potyognak le. A var leeséséig az intenzív izzadással járó sportolást is kerüni kell. Ilyenkor kerülni kell uszodát, szaunát és a terület napoztatását. Később természetesen a felület gyorsabban regenerálódik, ekkor már a szauna, és a víz hamarabb lehetséges. A koptatási időszakban napi 2,5-3,5 liter fogyasztása szükséges.

Ha gézzel fedtük a kezelés után: Amíg a kezelt terület sebes, víz ne érje, fedje naponta új kötéssel.
Amíg hólyagot, vagy nedvességet tapasztalsz a seb felületén: 1.fertőtlenítse le Octenisepttel
2.Tegyen rá sebhintőport 3.kis gézdarab és ragtapasz (pl. MEFIX) segítségével óvja a felületet a szennyeződésektől. Ha nem igényelt kötést: A kezelés napján csak fertőtlenítőszeres finom felületi áttörlés történjen.
Ha ampullát vagy szérumot is kaptál utóápolásra:
1.Töröld le csak Octenisepttel, vagy H2O2 fertőtlenítőszerrel– ne használjon 70%-os alkoholt vagy Betadine oldatot 2. Kenje be az ampulla valahányad részével. 2.Ismételd reggel és este addig, amíg az ampulla(ák) elfogy(nak). Az ampullát célszerű ledugaszolni (vatta vagy zsebkendő)és hűtőben tárolni. Felbontás után 4 nap alatt el kell használni.
A seb 5-14 nap alatt gyógyul a kezeléshez szükséges intenzítás és a pigmentek mennyisége, valamint az eddigi alkalmak száma és a kezeléshez alkalmazott hullámhossz függvényében. A teljes gyógyulás után 1 hétig még napi 2 alkalommal alkalmazd az utókezelő Cicaplast, vagy a Bepanten + kenőcsöt. Ajánlott magas faktor-számú fényvédő krém alkalmazása helyileg. Különösen fontos ez az utolsó kezelések után, amikor feltétlenül számít, hogy ne barnuljon be a felület. Ilyen lehet pl. a BIODERMA 50+ SPF, mely gyógyszertárakban, szalonunkban beszerezhető.

Következetes kezelési terv felállítása

Teljes eltávolítás szükséges vagy elegendő csak világosítani a felületet, attól függ, milyen területről van szó, és szeretnénk-e új sminktetoválást a felületre. Egy szemöldök tetoválás eltávolítása teljes kivilágosodásig csakis azokon a vonalrészeken szükséges, ahol soha többet nem lesz tetoválás. A konzultáción érdemes hát meghatározni, lesz-e új tetoválás, és annak a vonalnak hol kell lennie. Ha új sminktetoválást is fogunk készíteni, akkor a kívánt új színeknek megfelelően fogjuk javasolni, mi-kor nem szükséges már több lézerkezelés, és elkészülhet az új sminktetoválás. Az utolsó lézer után legalább 4-6-8 hét múlva elkészíthetjük az új tetoválást, javaslatot egyénre szabva, szituációtól füg-gően teszünk az időpont kitűzésére. Néha gold koktél pigmentálással homogenizáljuk a felső réteget.

Hány sminktetoválás kell majd?

A részleges lézeres eltávolítást az új sminktetoválás vonalából kilógó részeken tovább lehet folytatni. A megmaradó részeket igen pontosan kitakarjuk. Így a részleges eltávolítások részünkről szakmai pontosságot és plusz feladatot jelent, önnek pedig megtakarított időt és pénzt, a szelektív kezelés, annak igényével, hogy ahol nem szükséges, ott nem kell teljesen eltávolítani a régi festékeket. Amikor az utolsó eltávolítás is elkészült, a bőr még egy darabig (2-5 hónapig) rózsaszínebb, mindaddig, míg a szövetek megerősödnek. Tehát a sminktetoválás 2. alkalma és a teljes regenerálódás kivárása után még egyszer találkozunk. Felfrissítjük a színt, és esetleg egy kevés arany pigmenttel átkoktélozzuk a z eltávolított részeket.

Árlista

Lézeres radírozás szemöldök, ajak:

tattoo Removal for eyebrows, or lip

impulzus ár-1.alk méret

size

2. kezeléstől kupon
8000 – 1000 16000 S 13600 11200
1001-1600 18000 M 15300 12600
1601-2000 20000 L 17000 14000
2001-2600 22000 LX 18700 15400
kilógó részek részleges eltávolításadíjmentes újratervezéssel
100-600 6000
601-800 8000
801-1000 10000
Lézeres radírozás szemhéj mellett külső szemzúg

Tattoo removal for near eye

10-150/oldal 10000 s/M 10000 7000
151-300/oldal 16000 l/XL 16000 12000
Lézeres radírozás testterület

TATTOO removal for body

3X3 6000 6000
5X5 15000 10500
cm2 600 450

Végszó: Türelem rózsát terem!

A tetoválás eltávolítás egy áldás, mellyel ½-1 év alatt megszabadulhatsz arcodat akár még 10-20 évig elcsúfító tetoválásoktól. Így a Tiéd lehet a hiba mentes SZÉPSÉG! A szakember dolga csak a kezelés, a Te feladatod örülni, és a kezelést így kezelni.

Bármilyen kérdés, kifogás kezelése csakis személyes konzultáció és állapotfelmérés keretében, előre időpontkérés mellett történik, amikorra a dokumentációkat is előkészítjük. Bármely kérdésével forduljon Magyar Zsuzsa vezető kozmetikushoz, magyarzsuzsa.madonna@gmail.com címen.

A, Mi lenne, ha a leggyorsabb megoldást kérném? …átfedéssel a régi tetoválás eltávolításának folyamatával párhuzamosan?
Vállalnád, hogy az átmeneti időszakban látszik a régi, és az új vonal is. Esetenként 2-3 szemöldök véggel élnél sokáig…
B, lassan, fokozatosan távolítsuk el a régi tetoválást, az idő nem számít. A lényeg, hogy jó legyen majd a végeredmény, és minél kevesebb pigment maradjon a régiből, ezzel segítve az új forma és szín kialakítását. A kezeléseink következményeképpen – hegek, maradandó saját pigment hiány nélkül…
Előnyök:
kevesebb költség
van egy új forma sokkal hamarabb,
a 90%-os eredményt viszonylag gyorsabban el lehet érni (csak a satíros szemöldökre igaz)
Előnyök:
fokozatosan halványodik a régi rossz szín
néhány eltávolító kezeléssel akár 10 évnyi kopás is elérhető 3-5 hónap alatt
könnyebb az új pigment kívánt árnyalatra történő bejuttatása
Ezzel szemben hátrányok
helyenként duplikált vonal látszik még a 2. alkalom után is
vastagabb a vonalív ott, ahol a régi kilóg,
nem szimmetrikusan, mert a legtöbb esetben a régi 2 oldala nem is egyforma
Gyakran 3 sminktetoválás készül, de néha ez sem elég (szélsőségesen elrontott vonalak javítása során)
az első sminktetoválás forma 95%-osan kialakítható nagy szakértelemmel és hosszas tervezéssel, az első szín csak semlegesítésre szolgál.
A szín esetenként nem a kívánt árnyalatban marad meg. – foltosan,
ott, ahol a régi vonalat fedte az új, mindig más a színe, mint ott, ahol nem volt sosem tetoválva – a színek rétegelhetők egységesre.
Ezzel szemben hátrányok:
időigényesebb, bár néha csak 1-1 alkalomról van szó
más esetben kb. 4 hetente – a Madonna Szalonban átlagosan 2-10 kezelés is szükséges lehet
minden kezelés után a higiéniai szabályok betartására figyelmet kell fordítani
Tetoválás eltávolítás
Új sminktetoválás után részleges kezelés hány alkalom?
csak prognosztizálni lehet, de nagyban befolyásolja az eredményességet, hogy mennyi folyadékot iszom naponta és hogy milyen pigmentet, hány réteget vittek be a bőrbe. (részletesen eltávolítás tájékoztatóban)
Tetoválás eltávolítás
Új sminktetoválás előtt hány alkalom?
csak prognosztizálni lehet, de nagyban befolyásolja az eredményességet, hogy mennyi folyadékot iszom naponta és hogy milyen pigmentet, hány réteget vittek be a bőrbe. (részletesen eltávolítás tájékoztatóban)
A kialakult szín a kívánt árnyalatnál sötétebb, vagy intenzívebb lehet, esetleg kissé hidegebb, mint a várt, mert a régi színekkel az új árnyalatok összeadódnak. Lehetséges hogy hamarabb, esetleg foltosan kopik majd, ha a régi és új forma csak részlegesen találkozott.
A döntésemet menet közben nem változtatom meg, csak úgy lehet sikeres a terv, ha együttműködöm.
A lézer kezelések után esetleg a bőr kevésbé terhelhető, a cél, hogy mellékhatások elkerülésével, amennyire csak lehet, egészséges bőrön dolgozzunk.
Elképzelhető a gyorsabb kopás, vagy hogy pl. a szálakat kevésbé fogadja be a bőr.
A következő felújítás pl egy év múlva aktuális lehet, de ezt már a Madonna Club áron igénybe lehet venni.
Amennyiben az utóápolást nem pontosan követem következetesen, az mindenképpen az eredmény rovására mehet. Amennyiben az utóápolást nem pontosan követem következetesen, az mindenképpen az eredmény rovására mehet.

Várható költségek még:
ampullák, fertőtlenítő anyagok, hámosodást segítő gélek, krém, C-vitamin, fényvédelem