Vendég tájékoztató kezelések után

Vendég tájékoztató kezelések után

sablonvízjelvagottjoooo

Régi tetoválás kiradírozásához

„TÜRELEM RÓZSÁT TEREM!”

A tetoválás eltávolítás olyan áldás, mellyel ½-1 év alatt megszabadulhatsz tetoválásoktól, melyek arcodat akár még 10-20 évig elcsúfítanák. Így a Tiéd lehet a hiba mentes SZÉPSÉG!

 

Egy új sminktetoválás két alkalom, és rutin feladat sokszor. Ezzel szemben eltüntetni a régi rosszat és egy jó tetoválássá alakítani a régi rosszat, ez sok esetben hatványozott munkát, és óriási szakértelmet igényel, vendégeink részéről fegyelmet és maximális együttműködést.

 

Gyakori kérdések – Pontos válaszok
Mennyibe kerül, még eltűnik?
Egy rossz tetoválás eltüntetése egy vagy két minőségi sminktetoválás árába kerül.
Mennyi idő még eltűnik?
Egy rossz és kifogásolható minőségű tetoválás magától és eltűnik 10-20 év alatt.
Ha nem szeretned kivárni, biztonságos módon eltüntethetjük sokkal hamarabb,  félév – egy év alatt.
Hány alkalom lesz, még eltűnik a rossz tetoválás?
Általánosságban igaz,  ahány tetoválás történt előzőleg kb. ugyanannyi alkalmat vesz igénybe az eltávolítás is…Kivéve ha nagyon mélyen bevésték, vagy bőrszínű lefedéssel kísérleteztek…stb.
Mennyi időnként lehet a tetoválás eltávolítás kezeléseket végezni?

Átlagosan négy hetente szabad leghamarabb újabb kezelést végezni. (egyéni érzékenység esetén más)
Mennyi idő egy lézeres tetoválás radírozás?
A lézeres tetoválás radírozás kezelésre számolni szükséges 1-1,5 órát.
Igaz a kezelés összesen 5 percet vesz igénybe, de előtte szakszerűen zsibbasztással előkészítjük a felületet, utána pedig legalább fél órát kell szánnod jegelésre, a felület összezáródására így a fertőzések elkerülésére.

Fáj-e a lézeres tetoválás radírozás?
Lehet fájdalmas, amíg nagyon sok a pigment a bőrben. Ahogy a pigment mennyisége úgy csökken a bőrben, úgy a következő kezelések során egyre csökken fájdalom, mint mellékhatás.
Miért fontos otthon az általunk felírt utókezelőket pontosan használni?
Sok esetben a tetoválások során jelentős trauma érte a bőrödet. Nem ritkán hegekkel találkozunk, melyet nagymennyiségű pigment fed. Az eltávolítás során is traumát szenved a bőr. Azonban szakszerű kezelés és gondos utóápolás mellett újabb hegesedés elkerülhető.
Mikor lehet majd új tetoválást készíteni?
Új smink tetoválás az utolsó lézeres tetoválás radírozás után legalább hat héttel történhet. A kezelő kozmetikus ajánlását feltétlenül be kell tartani.

Miért a kezelő szakember írja elő, melyik az utolsó kezelés, mikor lehet sminktetoválni majd?

Ha egy szép és új szemöldök sminktetoválást szeretnél, ahhoz be kell következnie a szükséges és elégséges kopásnak. A tetoválás lézeres radírozást alkalmanként vállaljuk, ehhez feltétlenül szükséges az együttműködésed. A tetoválás lézeres radírozás Dermatológiai határterület mely szakszerű kezelést És ápolást igényel. Az utolsó lézeres tetoválás radírozás után lehetőséged van konzultációs időpontot kérni egy új smink tetoválás elkészítéséhez.

Egységet alkotunk Veled!

A rossz tetoválás 10-20 évig is elcsúfíthat. Az lézeres radírozással ezt az esztétikai hibát van lehetőségünk megszüntetni, szakszerű kezeléssel maradandó hegek és festékhiány nélkül. Ezért a lézeres eltávolítás áldás, még akkor is, ha ez természetesen kellemetlenségekkel jár. A kezelésekbe akkor érdemes belekezdeni, ha ezeket átgondoltad és megértetted. A mi dolgunk a kezelések elvégzése maximális szakértelemmel, a felelősségteljes otthoni ápolás, az új szemöldök sminktetoválásig a türelem gyakorlása a Te feladatod.

Így alkotunk egységet Veled. Sikeres együttműködésed esetén vállalhatom el az új sminktetoválást. Csakis szakmai  érvek dönthetik el, hogy mikor érkezett el az idő, ahhoz, hogy az eredmény kifogástalan legyen.

Műhiba, szakmai hiba?

Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Bármely műhiba esetén a rendes protokoll szerint a biztosító megtéríti a károdat. Minden kezelés előtt fotó dokumentáció készül.  Szerencsére még nem volt ilyen eset 2007 óta.

A kezelések megkezdése előtt feltétlen beleegyezését adja vendégünk, hogy az alábbiakat betartja a kezelések után, között:

A kezelések után kb. pár napig célszerű csak Octenisept fertőtlenítővel letisztítani a felületet. A kötést igénylő területeket újra kötni, és 3 nap múlva eltávolítani csak, vagy olyankor, amikor már nem sérülhet egy gyógyuló felület, a var. Tilos feláztatni a gyógyuló sebet. Szemöldök tetoválás eltávolítása után hajmosásnál gondosan kell eljárni. A nem frissen mosott frufru fertőzés forrás lehet egy friss tetoválás eltávolítás után még egy napig, érdemes elcsatolni. Lehetőség van a fodrászatban egy hajmosás –és átfújástól kezdve a frizuraszárításig több fajta szolgáltatást kérni, amennyiben a hajmosás kérdése nem megoldott.

Röviden zuhanyoztatni a sebek lepotyogása után szabad a felületet. Első kezelések után a var 5-14 nap alatt potyognak le. A var leeséséig az intenzív izzadással járó sportolást is kerüni kell. Ilyenkor kerülni kell uszodát, szaunát és a terület napoztatását. Később természetesen a felület gyorsabban regenerálódik, ekkor már a szauna, és a víz hamarabb lehetséges. A koptatási időszakban napi 2,5-3,5 liter fogyasztása szükséges.

Ha gézzel fedtük a kezelés után:  Amíg a kezelt terület sebes, víz ne érje, fedje naponta új kötéssel.

Amíg hólyagot, vagy nedvességet tapasztalsz a seb felületén:                                                              1.fertőtlenítse le Octenisepttel 

2.Tegyen rá  sebhintőport  3.kis gézdarab és ragtapasz  (pl. MEFIX) segítségével óvja a felületet a szennyeződésektől.

Ha nem igényelt kötést: A kezelés napján csak fertőtlenítőszeres finom felületi áttörlés történjen.

Ha ampullát vagy szérumot is kaptál utóápolásra:

1.Töröld le csak Octenisepttel, vagy H2O2 fertőtlenítőszerrel– ne használjon 70%-os alkoholt vagy Betadine oldatot 2. Kenje be az ampulla valahányad részével.                                                                     2.Ismételd reggel és este addig, amíg az ampulla(ák) elfogy(nak). Az ampullát célszerű ledugaszolni (vatta vagy zsebkendő)és hűtőben tárolni. Felbontás után 4 nap alatt el kell használni. A seb 5-14 nap alatt gyógyul a kezeléshez szükséges intenzítás és a pigmentek mennyisége, valamint az eddigi alkalmak száma és a kezeléshez alkalmazott hullámhossz függvényében.  A teljes gyógyulás után 1 hétig még  napi 2 alkalommal alkalmazd az utókezelő Cicaplast, vagy a Bepanten + kenőcsöt. Ajánlott magas faktor-számú fényvédő krém alkalmazása helyileg. Különösen fontos ez az utolsó kezelések után, amikor feltétlenül számít, hogy ne barnuljon be a felület. Ilyen lehet pl. a BIODERMA 50+ SPF, mely gyógyszertárakban, szalonunkban beszerezhető.

A kezeléseket addig szükséges végezni, míg a felület alkalmas lesz egy új sminktetoválás elkészítésére. Ez csakis a színektől függ, a szakember feladata meghatározni, mikor jön el az ideje. A sürgetett, felület szempontjából alkalmatlan alapra a tetoválást nem végezzük el, az időpont foglalót jóváírjuk a szalonnak.

végszó:Türelem rózsát terem!

A tetoválás eltávolítás egy áldás, mellyel ½-1 év alatt megszabadulhatsz arcodat akár még 10-20 évig elcsúfító tetoválásoktól. Így a Tiéd lehet a hiba mentes SZÉPSÉG! A szakember dolga csak a kezelés, a Te feladatod örülni, és a kezelést így kezelni.

Bármilyen kérdés, kifogás kezelése csakis személyes konzultáció és állapotfelmérés keretében, előre időpontkérés mellett történik, amikorra a dokumentációkat is előkészítjük. Bármely kérdésével forduljon Magyar Zsuzsa vezető kozmetikushoz, magyarzsuzsa.madonna@gmail.com címen.

Magyar Zsuzsa szakmai vezető, kozmetikus mester, sminktetováló specialista kozmetikus, smink és maszkmester, lézerasszisztens