Hogyan változott a szemöldök divat? – 100 éves Időutazás- Korok szemöldök divatja 2.

Hogyan változott a szemöldök divat? – 100 éves Időutazás- Korok szemöldök divatja 2.

Az előző fejezetben már be mutattunk Neked a szemöldök divat változásairól egészen a kezdetektől.

Ha tetszett tarts velünk .

2

Ugorjunk egy kicsit a következő érdekes évtizedre, mely megosztotta a nők véleményét a tökéletes szemöldökkel kapcsolatban. A 70-es években elkezdett erősödni a természetes vonal és meg is született a szinte már bozontos, hippi szemöldök , míg a disco rajongók vékonyabb, ívesebb megjelenést preferálták.

 13 Az 1980 –as évek egyik legmeghatározóbb alakja, aki nők ezreit inspirálta egyedi és különleges megjelenésével, nem más, mint Madonna! Nem mindennapi szépségét karakteres szemöldökével emelte ki és mindenki számára emlékezetes maradt a művésznő!
 14

Később Madonna is képviselte az aktuális szemöldök divatot, és vékonyabbra formázta szemöldökét, jellegzetesen inkább ollóval, mint csipesszel. A grafikámon Madonna szemöldöke a 90-es években…

 15 A 90-es években ismét a szuper vékony forma hódított, melyet ha fel szeretnénk idézni a tökéletes példa nem más, mint Pamela Anderson. Nah ugye Te is emlékszel?  Hát igen, a szemöldök divat nem élte fénykorát ezekben az években és sok nő tűnt meglepődöttnek a kialakított szemöldökének köszönhetően..
 1617

Az elmúlt években Angelina Jolie szemöldökét kérték leggyakrabban sminktetoválással a vendégeim. Az ő szemöldöke finom, íves és természetes, és könnyen alakítható minden arcformához, hogyelőnyös is lehessen.

 

 

 

18

Egy ideje érezhető, de 2013 óta kifejezetten újra az erősebb, vastagabb szemöldököt kérik vendégeim. A szemöldök karakter építő erejét újra segítségül hívhatjuk. A fontos, hogy maradunk a természetesség határain belül.

Az idei divat a természetesség jegyében tombol, de a legtrendibbek akkor lehetünk, ha egyéniségünkhöz és arcunkhoz illő sminket és szemöldököt viselünk.

 Ne félj megmutatni egyéniséged, hangsúlyozd szépséged egy karakteres szemöldökkel, mely előhívhatja természetes báját arcodnak!

19

A mai szemöldök sminktetoválásban is a szálas hatás hódít.

Lehet szőke, barna vagy egészen sötét, satírral kombinált vagy csak szálhatású, néha satíros.

A Legtrendibb és legmodernebb technikával készített szemöldök sminktetoválások, minden bőrtípusnak a legtartósabb és legtermészetesebb. Ha már van meglévő elrontott sminktetoválásod, ma már nincs lehetetlen!

Itt.  Magyar Zsuzsa ” Művészet a Sminktetoválásban”

Munkáim 2018-ból

 

Munkáim 2016-ból

Magyar Zsuzsa-szemoldok sminktetovalas-Budapest-kozmetka sminktetovalas-klasszikus szalas szemoldok tetovalas-vip felujitasMagyar Zsuzsa-szemoldok sminktetovalas-Budapest-kozmetka sminktetovalas-klasszikus szalas szemoldok tetovalas-vip felujitasszalazonos_banner