Beautiful Face Full Face Beauty COSMOPOLITAN KUPON

Beautiful Face Full Face Beauty COSMOPOLITAN KUPON

A kreatív csapatunkhoz smink tetoválással a tavasz színtípus egyedi szépségéért Sandra igazi tavasz színtípus, csakis a finom pastel és púder árnyalatok állnak jól neki sminkelésben. ez nem zárta ki a sminktetoválást, szépsége maximális kiemeléséért. szemöldök: aranyszőke phibrows, szemhéj: vékony kleopatra vonal és csokoládébarna finom selyempor hatású shading ajak: kontúr nélküli természetes ajaksatírozás http://ift.tt/2xaqmbn

Sminktetoválásaid készüljenek tavasz -nyár-ősz-tél színtípusod elemzése után szépségedet kiemelő árnyalatokkal és a megfelelő technika alkalmazásával. Nem kell külön technikát kérned… különböző technikák után kutatni az interneten… Nem szükséges mozaikokból összerakni magad …Elég ha elmondod hogyan szereted sminkelni magad. a többi kiteljesedik a sminktetoválás művészetében egy helyen, összhangban, a Magyar Zsuzsa PMU ART-ban, a kezünk alatt.

Szeretnél sminktetoválást?

Általános információkat, árlistát eléred elektronikus névjegykártyámon itt: ⚘ http://ift.tt/2vfk0ll

Konkrét érdeklődésedet küldj egy közeli, éles, élethű színű fényképet csak az arcodról ( ahol látszik a bőrtípusod, a színeid) telefonszám csatolásával itt a facebook oldalon. konkrét elképzeléseidet is leírhatod röviden. Válaszban javaslatot és konkrét árajánlatot is kaphatsz.

Vagy jelentkezz díjmentes sminktetoválás tervezésre ugyanitt telefonszámmal.

Szívélyes üdvözlettel: Magyar Zsuzsa